Sauna in Nederland

Sauna’s in Nederland

De sauna’s in Nederland zijn per plaatsnaam en provincie gegroepeerd. Klik op de sauna van je keuze en lees de verhalen van mede sauna liefhebbers. Vergeet niet om ook even naar de uitvoerige vergelijkingen van diverse sauna’s te kijken. Wij krijgen wekelijks nieuwe verhalen. En wil je ook mee doen? Dat kan!

Provincie Groningen

Thermen Bad Nieuweschans

Kom volledig tot rust bij Thermen Bad Nieuweschans. Geniet in de pure én heilzame thermaalbaden, de weldadige sauna’s en het prachtige badjassenpark.

Wellnessresort de Waterlelie

Kom genieten in het luxe wellnessresort “de Waterlelie”. U heeft keuze uit een breed scala aan originele sauna’s, en massage- en beautybehandelingen door professionele behandelaars. Buiten kunt u in alle rust een wandelingetje maken in de riante tuin of dobberen in het twee-temperaturenzwembad. Lekker afkoelen na de sauna kan onder spuwers, het dompelbad of onder de klaterende waterval.

Provincie Fryslân (Friesland)

Leeuwerikhoeve – Thermen & Beauty

Welkom bij LeeuwerikHoeve, de “parel van Friesland” op sauna gebied, bekend om persoonlijke aandacht, verrassende wellness en optimale ontspanning. Gegarandeerd het perfecte dagje uit, door een breed scala aan sauna’s en thermen, betaalbare arrangementen, beauty, massage of hammam en nog veel meer.

Wellness & Beauty De Woudfennen

Je bent van harte welkom in ons wellness resort om te genieten van de rust en de warmte van de verschillende sauna’s, baden en hamam behandelingen. Voor beauty-behandelingen kun je terecht in het Beauty Instituut van De Woudfennen. Het Instituut is volledig geopend, dus je kunt weer volop genieten van bijvoorbeeld een lichaamsbehandeling, manicure of één van onze andere Spa rituelen.

Sauna Het Friese Woud

Een sauna zoals volgens ons een sauna moet zijn. Voldoende faciliteiten om vele uren te genieten in een ambiance van rust, omringd door een gastvrij team dat garant staat voor oprechte aandacht. Wij willen graag die herinnering meegeven.

De sauna van Het Friese Woud heeft niet alleen een groot aantal heerlijke saunafaciliteiten en zwembaden. Er zijn diverse beauty- en massagesalons, een Hammam en Rhassoul. Heerlijk onderdompelen in een gevoel van weldaad.

Recent Comments

  • admin
    May 29, 2015 - 2:21 pm · Reply

    Cumulus inc street art, brown alley the bulldogs lygon street spruikers the corner hotel the hawks, east brunswick club ac/dc victory vs heart formula one grand prix the borek woman, south of the river trams shane warne dandenong temper trap, ticket inspector bourke st mall lions bar.

Leave a Comment